dijous, 6 de novembre del 2014

ASSEMBLEA 2014 - EL RESUM


El passat 29 d’octubre es va celebrar l’Assemblea General de l’AMPA.

Es van tractar els següents temes:

·         Presentació dels pares i mares que en formen part.

·         Estat de comptes del curs anterior i pressupost pel present curs.

·         Breu explicació de les Extraescolars on hi ha hagut una notable millora en quant a tallers i alumnes inscrits.

·         Interessant explicació de la Socialització de llibres, de l’estalvi econòmic que suposa a les famílies adherides i la importància dels pares i mares de transmetre el respecte i cura del material escolar als nostres fills.

·         Breu resum de la comissió de festes, de la implicació de l’AMPA en tots els actes tant de l’Escola com del poble on tenim la possibilitat de participar (Fira Entitats, Sortida de Tardor, Carnestoltes, Jornada Portes Obertes, Festa Major Escola, etc.) Agraint i convidant a totes les famílies a col·laborar-hi.

·         Per últim, abans dels precs i preguntes, es va fer incís, a la gran tasca realitzada per l’Eva Ventura al capdavant de la Coral Estrella, que cada vegada té més ressò dins i fora del nostre poble.

I, finalment, després de resoldre algun dels dubtes que van sortir per part dels pares i mares assistents, vam poder gaudir dels Brownies que ens havien preparat els alumnes del taller de cuina i que felicitem perquè estaven boníssims.
 
Mireu, mireu!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada