dissabte, 14 de febrer del 2015

LES FAMÍLIES I L'ÈXIT EDUCATIU DE FILLS I FILLES - UNA PALETA DE COLORS (cicle de xerrades curs 2014-2015) – US EXPLIQUEM COM VA ANAR!!!


Els dies 22 i 29 de gener es va celebrar aquest taller a l’escola El Castell  dins del cicle de xerrades de les AMPES de Tona per aquest curs.
El taller va anar a càrrec del Sr. Albert Lacruz, coach familiar. Va ser un taller molt amè on es va parlar sobre la part de feina que ens pertoca com a pares per tal que els nostres fills gaudeixin de l’escola i alhora la seva escolarització sigui un èxit. El taller es va dividir en dos dilluns. En el primer ens va fer veure la importància que li hem de donar a la feina que fan a escola els nostres fills, com hi podem col·laborar a fer-los veure que és molt important i a agafar uns bon hàbits d’estudi. També es va parlar del son dels nens i adolescents i la importància que aquest té en el seu rendiment escolar.
El dilluns següent ens va donar unes indicacions per educar amb fermesa i tendresa alhora de corregir o renyar els infants. I finalment ens va donar les pautes per estudiar correctament. D’entre les més importants destacaríem l’atenció, la planificació, un bon entorn, afavorir l’interès pels estudis i la felicitació per la feina ben feta.
Va ser un taller molt interessant i des d’aquí volem agrair aquesta mena d’iniciatives de les AMPES de Tona i també al seu ponent, l’Albert per la seva capacitat de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada