divendres, 16 de maig de 2014

RESUM DE LA XERRADA: COM HEM DE PARLAR PERQUÈ ELS INFANTS I ADOLESCENTS ESCOLTINEl passat dijous 8 de maig al vespre es va celebrar el Taller “Com hem de parlar perquè els infants i adolescents escoltin”.


Va ser una xerrada pràctica organitzada conjuntament per totes les Ampes de les Escoles de Tona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tona i la Mancomunitat La Plana.


El taller a càrrec de Com1nica’t està basada en el llibre d’Adele Faber i Elaine Mazlish “Com hem de parlar perquè els fills escoltin i com hem d’escoltar perquè els fills parlin”.

Amb una assistència de més de 65 assistents va ser tot un èxit i tots els pares i mares que hi van assistir ho van trobar molt interessant. Es varen plantejar una sèrie de situacions conegudes per totes les famílies i la manera d’abordar-les de cadascú. La recomanació que feien sempre es basava en escoltar i comprendre les preocupacions dels fills, empatitzar amb els sentiments de l’altre i trobar alternatives a les respostes negatives per ajudar als nostres fills a construir-se una imatge positiva d’ells mateixos.

Al ser un taller pràctic va donar peu al diàleg i a la participació de tothom.


Moltes gràcies, ja esperem la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada