dijous, 17 de maig del 2012

Concurs nou logo AMPA




































BASES:


1.    Objectiu: Crear un logotip destinat a representar la imatge de l’AMPA en qualsevol tipus de suport de difusió, informació o publicitat i que pugui ser utilitzat en totes les actuacions de l’AMPA a través de diferents canals i mitjans, tot fomentant la creativitat i la participació de tots els integrants de l’associació.


2.    Tema: El disseny hauria de simbolitzar al menys un dels següents elements:


               
                  ·         Una Associació de mares i pares. 
                  ·         L’Escola Vedruna Tona.
                  ·         L’educació. 
                  ·         El poble de Tona
                  ·         Qualsevol altre aspecte relacionat amb l’AMPA o l’Escola.


3.    Participants: Podran presentar obres a concurs totes les famílies sòcies de l’AMPA, és a dir, pares, mares o tutors socis i els seus fills o tutelats que siguin alumnes del centre durant el present curs.


4.    Propostes:
·         El logotip haurà de ser original i inèdit.
·         L’únic text que podrà incloure la proposta serà “Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Vedruna de Tona”, o bé les sigles “AMPA Vedruna Tona”, o simplement “AMPA” tot i que no és obligatori.
·         La tècnica serà lliure: dibuix, collage, fotomuntatge, Word, Corel,...
·         En l’elecció del logotip es valorarà que sigui:


ü     Senzill.
ü     Llegible fins i tot en mides petites.
ü     Únic, singular i identificador de l’AMPA,
ü     Reproduïble en qualsevol tipus de material.
ü     Distingible tant en positiu com en negatiu.
ü     Fàcilment retallable.
ü     Modificable a escala.
ü     Escaneja ble.


5.    Material a entregar:
·        Cada participant podrà presentar el número de dissenys que desitgi, tot i que no és necessari que cada disseny es presenti per separat, podent presentat més d’un disseny en un mateix suport.
·    És aconsellable utilitzar colors que siguin fàcilment traslladables a escala de grisos.
·       Podran anar acompanyades d’un petit informe explicatiu de la proposta que en permeti una millor comprensió i avaluació.
·       Com a màxim en mida DINA4. Posteriorment podrien ser modificats en funció de les necessitats si fos necessari en color, trama i mida per adaptar-los amb èxit als diferents suports.
6.    Jurat: El Jurat estarà format pels membres de la Junta Directiva actual de l’AMPA i valorarà l’originalitat i l’adequació del treball com a identificador de l’AMPA. El vot de qualsevol membre del jurat no es tindrà en consideració si el participant pertany a la família directa d’algun d’ells.  El guanyador es donarà a conèixer  la primera setmana de juny. El veredicte del Jurat es farà públic el 16 de juny durant la Festa Major de l’Escola. El Jurat podrà declarar el premi desert si cap dels treballs tingués la qualitat necessària.
7.    Suport: Els treballs es presentaran en paper o cartolina, en format DINA4.
8.    Presentació: Els dissenys s’entregaran a la Secretaria de l’Escola en un sobre tancat amb pseudònim a l’exterior. S’adjuntarà un altre sobre tancat amb el mateix pseudònim i les dades de l’autor/a en l’interior.
9.    Termini de presentació: El termini màxim d’admissió de treballs serà el 31 de maig de 2012.
10. Exposició: Els treballs s’exposaran el 16 de juny al pati de l’Escola i en el Blog de l’AMPA després d’aquesta data.
11. El premi serà un E-reader amb pantalla de tinta electrònica E-ink de 6”, Wifi integrat i capacitat  de fins a 1.400 llibres.
12. El treball guanyador quedarà en propietat exclusiva  i permanent de l’AMPA Vedruna Tona, que en tindrà completa llibertat per imprimir-lo o reproduir-lo tantes vegades com ho consideri oportú, i les obres no premiades seran tornades als seus autors.
13. Els participants, per la sola inclusió en el concurs, renuncien expressament i en favor de l’AMPA Vedruna Tona, a la propietat del logotip i a tots els drets sobre la seva obra, inclosos els d’autor i reproducció així com qualsevol tipus de reclamació. L’AMPA tindrà el dret a utilitzar el “logo” guanyador en qualsevol format i suport que consideri oportú. En el cas de que cap logo reunís les característiques sol·licitades pel Jurat, l’AMPA es reserva el dret de no utilitzar el logo guanyador per les seves activitats. La participació en el concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i la decisió del Jurat serà inapel·lable. A partir de la presentació dels treballs, la seva propietat, utilització i drets quedaran reservats a l’AMPA Vedruna Tona. L’autor o autors dels disseny premiat cedirà/an gratuïtament els seus drets de reproducció i manipulació.
ANIMEU-VOS!!!


2 comentaris: